Okul Kütüphanemizin yapımında büyük katkısı olan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı MTAL Değerli Müdürü ve Öğretmenleri tarafından yapılan ziyaret için teşekkür ederiz.

Kütüphanemizin yapımında büyük katkısı olan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı MTAL Değerli Müdürü Mehmet Ayhan ÇETİN ve Öğretmenleri tarafından okulumuz ziyaret edildi. Kendilerine bu ziyaret için çok teşekkür ediyoruz.

Geçen sene kütüphanemiz için maddi manevi yardımlarını esirgemeyen, bu projede yanımızda bulunan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı MTAL ailesine teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz adına böyle bir projede bizimle olan ve gelecek projelerimizdede bizlere destek olacak olan Mahmut-İkbal Büyükkırcalı MTAL ailesini okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Gelecekteki projelerimizde görüşmek üzere.

06-10-202106-10-202106-10-202106-10-2021